Recordfair : Schallplattenborse : Foire aux disques : Platenbeurs

 

Oldies Club Neerkant organiseert al jaren platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer druk bezocht worden door muziekliefhebbers uit de wijde omgeving. Op zondag 30 januari 2022 is het weer zover.

Dan komen weer vele standhouders uit Nederland, België en Duitsland naar Neerkant om hun CD's, singles en Lp’s op de tientallen tafels uit te stallen. Er kan niet alleen gekocht worden op deze vermaarde beurs; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

Ben je al lang op zoek naar die ene reggae-plaat van vijf jaren geleden of zoek je eigenlijk de allereerste single van BZN of Queen? Geen nood. Een goede kans van slagen heb je op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk muziekgenre is vertegenwoordigd, of het nu Rock 'n Roll is of Hardrock, Nederlandse carnavalsschlagers of Engelse ballads. Zeldzaam of juist heel alledaags.

De CD- en Platenbeurs wordt gehouden op zondag 30 januari 2022 in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 te Neerkant (NL). De zaal ligt ongeveer 300 meter van de kerk. De zaal gaat open om 11.00 uur en dan kunt U snuffelen tussen meer dan 95.000 tweedehandse CD's, DVD's, (vinyl-)singles en lp’s. De zaal is open tot 17.00 uur en de entree en parkeren is geheel gratis. We hebben de beschikking over verschillende zalen. Wilt U meer informatie over deze beurs, neem dan contact op met Oldies Club Neerkant.

 

De volgende CD- en Platenbeurzen in Neerkant zijn op:

  • zondag 30 januari 2022
  • zondag 29 mei 2022
  • zondag 25 september 2022

De CD- en Platenbeurzen worden elke laatste zondag van januari, mei en september gehouden.
Al meer dan 35 jaar lang!!

Volgens standhouders EN bezoekers van onze beurs zijn de beurzen in Neerkant niet de grootste, maar wel één van de gezelligste en interessantste platenbeurzen van de Benelux (gratis entree en gratis parkeren!). Sinds jaren maken we gebruik van diverse zalen in onze accommodatie. Er staan bijna 250 meter kramen met CD's, DVD's en vinyl !!

Wil jij ook een keertje tafels huren voor de platenbeurs en heb je geen inschrijfformulier ontvangen? Meldt je dan aan als nieuwe standhouder door hier te klikken. Je wordt dan op onze reservelijst geplaatst. Zodra er ruimte vrij is op de platenbeurs, krijgt je van ons bericht. Inschrijven en tafels reserveren voor de platenbeurs kan trouwens alleen tijdens de inschrijfperiode. Deze begint ongeveer 6 weken voor een beurs. Buiten deze periode kunnen er dus nooit geen tafels gereserveerd wordt.