Kan ik ook tafels huren?

  • Ja, iedereen kan tafels huren op onze CD- en Platenbeurs, particulieren en bedrijven. Dit moet wel altijd vooraf gebeuren en kan alleen door het invullen van het inschrijfformulier tijdens de inschrijfperiode door geregistreerde standhouders. Deze begint ongeveer 6 weken voor een platenbeurs en kan voortijdig gesloten worden als de beurs volgeboekt is. Kijk verder bij informatie voor standhouders. Ben je nog niet geregistreerd als standhouder bij Oldies Club Neerkant, klik dan hier.

Koopt of verkoopt Oldies Club Neerkant zelf ook platen en CD's?

  • Nee, onze vereniging handelt zelf niet in platen en CD's. Oldies Club Neerkant is alleen de organisator van de CD- en Platenbeurs.

Organiseren jullie ook in andere plaatsen een platenbeurs?

  • Nee, wij organiseren alleen 3x per jaar in Neerkant een CD- en Platenbeurs. Dit gebeurt op een vast tijdstip, namelijk iedere laatste zondag van januari, mei en september. En dat is al meer dan 30 jaar een succesvolle traditie!

Kan ik lid worden van jullie vereniging?

  • Nee, momenteel hebben we een ledenstop.

Wanneer is de volgende CD- en Platenbeurs?

  • Zoals eerder vermeld is de CD- en Platenbeurs in Neerkant iedere laatste zondag van januari, mei en september. Hier wordt nooit van afgeweken. De volgende beursdatums staan op onze sticker, die bij elke beurs bij de ingang uitgedeeld wordt. Verder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je een week voor de beurs een herinneringsmail. Natuurlijk kun je je op elk moment weer afmelden voor onze nieuwsbrief en wordt je mailadres nooit aan derden gegeven of verkocht. Klik hier voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Hebben jullie ook een Privacy Verklaring?

  • Jazeker. Wij vinden uw privacy heel belangrijk en gaan zorgvuldig met uw gegevens om Lees hier meer over in onze Privacy Verklaring.