Inschrijfformulier

 

Het is eindelijk weer bijna zover. Op zondag 26 mei 2024 organiseert Oldies Club Neerkant weer een CD- en Platenbeurs. Deze beurs zal gehouden worden in het gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 te Neerkant. De beurs begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Standhouders kunnen hun platen opstellen van 10.00 tot 11.00 uur. Afbreken vóór 16.30 uur zónder toestemming van de Oldies Club is niet toegestaan en kan uitsluiting voor volgende beurzen betekenen.

Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden en onze Privacy Policy, zoals vermeld op onze website. Deze worden U beiden op verzoek kosteloos toegezonden. Hieronder zijn de belangrijkste voorwaarden vermeld:

De verkoop van illegaal spul is natuurlijk verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden. Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden, vermeld op onze website bij “reserveringsvoorwaarden”. De afmetingen van de tafels zijn 100 x ±60 cm. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren tafels per inschrijving. Oldies Club Neerkant behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren, aan te passen of te annuleren. U kunt alleen tafels reserveren voor deze beurs door het inschrijfformulier volledig ingevuld terug te sturen naar: Oldies Club Neerkant, Soemeersingel 4, 5759 RB Helenaveen (NL) of dit formulier inscannen en mailen naar info@oldiesclubneerkant.nl (dus NIET telefonisch en GEEN ander adres). Het onderstaand inschrijfformulier op deze website invullen kan ook. Eventuele voorkeuren kunt u op dit formulier vermelden. U krijgt een bevestiging per E-mail van uw reservering.

De kosten bedragen € 12,50 per gereserveerde meter/tafel. Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op ons bankrekening, IBAN-nr. NL45 RABO 0136 0146 82, onder vermelding van het aantal gewenste tafels en uw inschrijfnummer. Zowel de tafelhuur als dit formulier moet vóór 15 mei 2024 bij ons binnen zijn. Voorkom problemen; betaal op tijd en bedenk: VOL=VOL… De volgorde van binnenkomst van dit reserveringsformulier is bepalend voor de volgorde van tafel toewijzing. Dit geldt dus óók voor vaste standhouders.

Let op: Is de tafelhuur op 15 mei2024 niet bijgeschreven op onze bankrekening? Dan is de reservering niet definitief en wordt jouw reservering geannuleerd door ons. Betaal dus op tijd.

Indien u nog vragen, voorkeuren, opmerkingen of suggesties heeft, noteer deze op dit reserveringsformulier, vermeldt deze in het opmerkingenveld, bel met onze voorzitter Mart Thijssen, telefoon 06-51553115 of stuur een E-mail naar info@OldiesClubNeerkant.nl 

 

  

Onderstaande standhouder wil graag tafels reserveren op de volgende CD- en Platenbeurs in Neerkant:

captcharefresh