Wij respecteren de privacy van u als gebruiker, daarom zorgen wij ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Verstrekte persoonsgegevens van uw bezoek op onze website en toegestuurde inschrijfformulieren en mail worden opgenomen in een gegevensbestand van Oldies Club Neerkant en zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.
Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Daarom houden wij ons strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw recht om inzage te bieden in uw persoonsgegevens, deze gegevens te controleren of te laten verwijderen. Ook is het mogelijk om op uw verzoek een gegevensexport aan te leveren met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken.
Wij houden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy beleid. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.
Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van de persoonsgegevens, dan helpen wij u graag.
Neem gerust contact met ons op. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het verwerken van uw persoonsgegevens wordt gebruikt om:
• Reserveringen van tafels voor een platenbeurs af te handelen;
• te kunnen reageren op vragen die u ons stelt via het ‘contact formulier’;
• na uw aanmelding u een nieuwsbrief te kunnen sturen.


De informatie zal alleen intern gebruikt worden en wordt niet doorgegeven of doorverkocht aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld om te voldoen aan wettelijke eisen. Uw gegevens zijn veilig. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen via onze website.
Wijzigingen in onze privacyverklaring worden bekend gemaakt op deze pagina.


De website van Oldies Club Neerkant kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van eventuele derden of hun sites heeft Oldies Club Neerkant geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Als u wenst te reageren op het privacy beleid van Oldies Club Neerkant, dan kunt u contact met ons opnemen:

  • Per telefoon: 06-30361797 (bgg 0493-539670)
  • Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Per brief: Secretariaat Oldies Club Neerkant, Soemeersingel 4, 5759 RB  Helenaveen (NL)