Inschrijfformulier (Reservelijst)

Reservierungsformular - Reservation form

(Nur in Niederländisch/Only available in Dutch)

U kunt alleen tafels reserveren voor de CD- en Platenbeurs door het inschrijfformulier ingevuld terug te sturen (per post of via onderstaand formulier) tijdens de inschrijfperiode. Telefonisch of eerder tafels reserveren is dus NIET mogelijk. De inschrijfperiode start ongeveer 6 weken voor een platenbeurs en kan voortijdig gesloten worden als alle tafels gereserveerd zijn.

Het is weer bijna zover. Op zondag 27 januari 2019 organiseert Oldies Club Neerkant een CD- en Platenbeurs. Deze beurs zal weer gehouden worden in het gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 te Neerkant (NL). De beurs begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Standhouders kunnen hun platen opstellen van 10.00 tot 11.00 u. Afbreken vóór 16.30 uur zónder toestemming van de Oldies Club is niet toegestaan en kan uitsluiting voor volgende beurzen betekenen.

Inmiddels is gebleken dat de vraag naar tafels op deze platenbeurs groter is dan de beschikbare ruimte. Zoals u kunt lezen op het inschrijfformulier hanteren we bij reserveringen de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. We hebben daarom moeten besluiten om iedere reservering die nu nog binnenkomt op onze reservelijst te zetten. Momenteel zijn we bezig met definitieve beurs-indeling. Hierna hebben we beter zicht op de eventueel nog beschikbare tafels. Ook kunnen er nog tafels vrijkomen doordat andere standhouders hun reservering door omstandigheden annuleren.Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met reserveringsvoorwaarden, zoals vermeld op onze website bij Reserveringsvoorwaarden en akkoord gaat met onze Privacy Policy. Deze worden U op verzoek kosteloos toegezonden. Hieronder zijn de belangrijkste voorwaarden vermeld:

De verkoop van illegaal spul is natuurlijk verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden. Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden, vermeld op onze website bij “reserveringsvoorwaarden”. De afmetingen van de tafels zijn 100 x ±60 cm. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren tafels per inschrijving. Oldies Club Neerkant behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of te annuleren. U kunt tafels reserveren voor deze beurs door onderstaand formulier volledig in te vullen of door het opsturen van het inschrijfformulier post of het toegezonden formulier inscannen en doormailen (dus NIET telefonisch en GEEN ander adres). Eventuele voorkeuren kunt u op het inschrijfformulier vermelden. U ontvangt binnen 1 week een bevestiging van uw reservering.
De kosten bedragen € 12,50 per gereserveerde meter/tafel. Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op ons IBAN/rekeningnr. NL45 RABO 0136 0146 82, onder vermelding van het aantal gewenste tafels en uw inschrijfnummer. Zowel de tafelhuur als dit formulier moet vóór 15 januari 2019 bij ons binnen zijn. Voorkom problemen; betaal op tijd en bedenk: VOL=VOL… De volgorde van binnenkomst van dit reserveringsformulier is bepalend voor de volgorde van tafel toewijzing. Dit geldt óók voor vaste standhouders.
Let op: Wanneer de betaling niet tijdig per bank bij ons binnen is, bestaat de mogelijkheid van contante betaling op de beurs. Er geldt dan echter wel een toeslag van € 2,50 per meter/tafel, onder andere in verband met de verhoogde kosten-doorberekening van de bank bij geldstortingen. Wij accepteren GEEN cheques en het sturen van contant geld is volledig voor eigen risico, wordt door ons sterk afgeraden en wordt gelijkgesteld aan contante betaling (dus de toeslag erbij).
Controleer altijd uw gegevens op dit formulier voordat u het formulier verstuurd en corrigeer of vul uw gegevens indien nodig aan.
Indien u nog vragen, opmerkingen, suggesties of voorkeuren heeft, noteer deze op het inschrijfformulier. Bellen kan natuurlijk ook. Bel met Antonio Arts, telefoon +31(0)6-30361797 of met Mart Thijssen, telefoon +31(0)6-51553115 of stuur een E-mail naar info@OldiesClubNeerkant.nl


Inschrijfformulier

Reservierungsformular - Reservation form


meters á € 12,50 (€ 15,- bij contante betaling) te reserveren voor de CD- en Platenbeurs, welke gehouden wordt op zondag 27 januari 2019 in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3, Neerkant (NL) en gaat akkoord met de reserveringsvoorwaarden en de Privacy Policy, zoals vermeld op onze website www.OldiesClubNeerkant.nl De tafelhuur wordt vóór 15 januari 2019 overgemaakt op de bankrekening van Oldies Club Neerkant onder vermelding van het aantal tafels en het inschrijfnummer of contant voldaan vóór aanvang van de beurs.
Geef hier uw voorkeur aan ons door. U krijgt automatisch ongeveer 6 weken voor de volgende CD- en Platenbeurs een inschrijfformulier. Wilt u deze per post of liever per E-mail ontvangen?

Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met de Reserveringsvoorwaarden

Uw gegevens worden door ons opgeslagen en bewaard. Wij respecteren de privacy van u als gebruiker, daarom zorgen wij ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wilt u meer informatie hoe wij dit doen, lees dan onze Privacy Policy

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com