Al meer dan 30 jaar organiseert Oldies Club Neerkant drie keer per jaar, de CD- en Platenbeurs in Neerkant (NL). Deze platenbeurs wordt elke laatste zondag van januari, mei en september gehouden in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 in Neerkant. De platenbeurs begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Vanaf 09:00 is het café gedeelte geopend voor verkopers en bezoekers van onze platenbeurs.

Standhouders kunnen hun spullen opbouwen tussen 10:00-11:00. Bezoekers hebben dan geen toegang tot de zalen. Elke standhouder krijgt na aanmelding om 10.00 uur een badge overhandigd. Zonder deze badge heeft u tot 11:00 geen toegang tot de beurs. Leden van Oldies Club Neerkant zullen hierop toezien. Na of tijdens de platenbeurs moeten de badges weer worden ingeleverd bij de organisatie. Door deze manier van werken krijgen alle standhouders voldoende tijd en ruimte om hun tafels in te richten. Dank u voor uw medewerking.

Om 11.00 gaan de deuren open voor het publiek. Afbreken en vroegtijdig vertrekken van de standhouders, eerder dan 16:30 uur is niet toegestaan ​​zonder toestemming van de organisatie. Voortijdig afbreken kan uitsluiting voor de volgende platenbeurs betekenen.

Tafels reserveren voor onze platenbeurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met onze reserveringsvoorwaarden. De verkoop van illegaal spul is natuurlijk verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden. Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden, vermeld op deze website bij “reserveringsvoorwaarden”. De afmetingen van de tafels zijn 100 x ±60 cm. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren tafels per inschrijving. Oldies Club Neerkant behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of te annuleren. U kunt alleen tafels reserveren voor een beurs door een inschrijfformulier ingevuld terug te sturen (per post of online via het inschrijfformulier) tijdens de inschrijfperiode. Telefonisch of eerder tafels reserveren is dus NIET mogelijk. Met eventuele voorkeuren proberen we rekening te houden, als deze tenminste duidelijk kenbaar gemaakt worden op het inschrijfformulier.


De kosten bedragen € 12,50 per gereserveerde tafel (=1 meter). Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op ons bank/IBANnr. NL45 RABO 0136 0146 82, onder vermelding van het aantal gewenste tafels en uw inschrijfnummer. Zowel de tafelhuur als het inschrijfformulier moeten beiden 10 dagen vóór de dag van de platenbeurs bij ons binnen zijn.
Let op: Wanneer de betaling niet tijdig per bank bij ons binnen is, bestaat de mogelijkheid van contante betaling op de beurs. Er geldt dan echter wel een toeslag van € 2,50 per tafel, onder andere in verband met de verhoogde kosten-doorberekening van de bank bij geldstortingen. Wij accepteren GEEN cheques en het sturen van contant geld is volledig voor eigen risico, wordt door ons sterk afgeraden en wordt gelijkgesteld aan contante betaling (dus de toeslag erbij).


Klik hier voor een Routebeschrijving. In de buurt zijn er een aantal hotels om de nacht door te brengen. Indien u nog vragen, opmerkingen of suggesties heeft, stuur dan een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Klik hier voor het inschrijfformulier.